Referencer

Fiskebaren

RC Regnskab kommer altid til os og svarer altid lynhurtigt på vores spørgsmål, så det føles som om, vi har vores egen økonomiafdeling. Vi bruger RC Regnskab til bogføring, regnskab, løn og årsrapport og hvad der nu opstår af behov. RC Regnskab bidrager på eget initiativ med forslag og løsninger, der kan optimere vores økonomi – imens vi kan koncentrere os om at drive restaurant.

Anders Selmer   |   www.fiskebaren.dk

AHN Consult ApS

Jeg kan varmt anbefale René Cervin, som de seneste 4 år har hjulpet mig revisor & bogføring assistance. Jeg er ikke selv regnskabskyndig og værdsætter derfor i samarbejdet en tæt dialog og rådgivning om min virksomheds regnskab og økonomi. Det er en stor hjælp at René taler et forståeligt sprog og tålmodigt sørger for at mit firma overholder revisionspligt at alle regler overholdes.

René Cervin har hjulpet mig med at finde en regnskabsløsning, der inkluderer bogføring, lønudbetaling, revision og momsafregning. Alle værktøjer er tilgængelige i ’skyen’ hvilket understøtter et nemt og gennemskueligt samarbejde. Jeg har trygt overladt alt regnskabsarbejde til René og koncentrerer mig i stedet om min egen forretning.”

Anders Hoff, indehaver

Sila Greenland DMC

Sila Greenland DMC er et lille rejsebureau, der kreerer high-end skræddersyede ture til Grønland for kunder fra hele verden. 

Siden januar 2022 har René Cervin Regnskab stået for bogføringen, kontakten til revisor, men også til Rejsegarantifonden og skattemyndigheder, så jeg kan fokusere på det jeg er god til.

René svarer hurtigt og professionelt, og jeg har altid fuld tillid til at alt er ajour og indrapporteret. Mine varmeste anbefalinger til René Cervin Regnskab. “

Lykke Geisler Yakaboylu.  |  www.silagreenland.com

Veronicas Hus

Da jeg skulle starte min første virksomhed op, var jeg helt på herrens mark på hvordan man gjorde det. René fik mig til at føle mig 100% tryg i processen. Han fortalte mig om de ting jeg skulle være opmærksom på og  guidede mig stille og roligt igennem det hele. Jeg stiller til tider  mange spørgsmål og bliver mødt med en kvik bemærkning, hvis det er noget  vi har talt om før…hvilket vi ofte har :o) René Cervin er min Go To i  alt der har med regnskab og personale at gøre. Det han ikke ved i  forvejen, finder han ud af. Jeg kan anbefale og anbefaler René til alle  der har behov for professionel sparring.”

Christina Veronica Clausen   |   VeronicasHus.dk

Søren Malling

René Cervin har jeg brugt i del år, da grundighed og hurtighed er hans varemærke🌿 Altså responderer han altid med det samme og laver et rigtigt godt stykke arbejde!

Søren Malling  |   www.sorenmalling.dk

Naja Amelung

”Jeg har benyttet RC Regnskab til min virksomhed i ti år og René har været en stort hjælp både ved opstart af min virksomhed og til vejledning og regnskab løbende. Rene er en super effektiv bogholder, der leverer hurtig hjælp til rimelige priser. Hans evne til altid at stå til rådighed med hjælp og forklaring på tekniske spørgsmål gør ham til en uvurderlig ressource. Jeg kan varmt anbefale hans tjenester til enhver, der søger en pålidelig bogholder.”

Naja Amelung   |   www.najaamelung.dk

Stigs Dinner

”Jeg har siden december 2007 været ejer af Stig Diner. I alle de 17 år, har jeg haft R. C. regnskab til at lave bogføring og årsregnskab mm. Det har været et upåklageligt samarbejde omkring disse opgaver i alle 17 år.RC. Regnskab har altid givet og giver en meget personlig rådgivning, selvom RC Regnskabs ligger lang fra min egen adresse.  RC Regnskab er altid på forkant med diverse ændringer i lovgivning og andre små regnskabsdetaljer som , jeg som ejer ikke tænker over  kunderne i RC regnskab er altid i fokus , og RC.- regnskab søger, men som firma betalte mindst muligt i afgifter, skatter mm.Jeg kan kun give R.C Regnskab de bedste anbefalinger, til jer som overvejer , at skifte til et nyt regnskabsfirma.Stigs Diner håber samarbejde langt ud i fremtiden.”

Thomas Stig Jørgensen  |  Stigs Diner